Creatie en techniek

Juiste afstemming van creatie en media.

Wil je jouw doelgroep middels online adverteren bereiken en meer bekendheid voor je merk, product of dienst realiseren? Of juist de traffic naar je website, app of een fysieke locatie verhogen om vervolgens leads en conversies te stimuleren? Mogelijkheden genoeg, maar om deze doelgroep te benaderen is het juiste gebruik van creatie ontzettend belangrijk. Met jarenlange ervaring weten onze specialisten hier alles van af en helpen je graag verder. 

Rich media

Rich media

Wij zijn zeer ervaring in de ontwikkeling van Rich Media. Uiteraard inclusief alle benodigde techniek.

HTML5/GIF

HTML5/GIF

Wij ontwikkelen effectieve HTML5 en GIF banners die aansluiten op de bepaalde strategie.

Video- en beeldbewerking

Video- en beeldbewerking

Missen er nog call-to-actions of dient de video omgezet te worden naar een ander formaat?

Social content

Social content

Op zoek naar social content? Wij helpen graag verder om beeldmateriaal zodanig te bewerken voor de inzet van social media. 

Animaties

Animaties

Is er al bestaand (offline) beeld materiaal beschikbaar? Wij passen dit zonder enkel probleem aan naar animerend online materiaal.

Landingpages

Landingpages

Voor de ontwikkeling van landingpages/ websites kan je bij ons terecht. Volledig afgestemd op de media.

Creatie & techniek.

Hoe belangrijk de positie ook is, waar de boodschap online gecommuniceerd wordt. De creatieve invulling is net zo belangrijk. Het één kan simpelweg niet zonder de ander. DMENZO heeft de kennis in huis om materialen zelf te ontwikkelen of in samenwerking door te vertalen naar online, inclusief de juiste technieken. 

HTML5 banners ter inspiratie

Doorvertaling offline

Wanneer het campagne beeld (offline) al is uitgewerkt, maar de link naar online mist, kan DMENZO dit met de juiste online technieken geanimeerd doorvertalen.

Conversiefactoren Online Advertising

Conversie optimalisatie

Op zoek naar een passende landingspagina, waar bij de ontwikkeling al rekening wordt gehouden met de conversie optimalisatie? Dat kan bij ons.

Social media cheat sheet 2018

Social video

Al beschikking over een mooie video maar is deze nog niet geschikt (vanwege verkeerde afmetingen) voor social media? Onze studio kan hier mee helpen. Vierkant, liggend, staand, alles is mogelijk.

Op zoek naar een creatieve oplossing?
Neem dan contact met ons op.