Diensten

Van alle markten thuis.

Sinds 2007 specialiseert DMENZO als online bureau zich in alle vormen van digital advertising. Of dit nou gaat om de inkoop op de RTB markt, de ontwikkeling van creatieve uitingen tot het analyseren van data. Onze diensten zijn onder te verdelen in vier onderdelen. 

Online media

Als online bureau houden we ons bezig met media onderzoek, strategie en planning, inkoop, advertising, campagne management en rapportage.

Data management

Onder onze dienst data management vallen onder andere analyse, dataverrijking, campagne dashboards, web/app analytics, tools, beheer en trainingen.

Creatie & techniek

Van landingspages, HTML5 en Gif banners tot Rich Media en social content en beeldbewerking en online vertaling van offline materialen, video en animatie ontwikkeling.

DataEnzo dashboard

Ons eigen ontwikkelde online dashboard biedt een handige tool om campagne resultaten overzichtelijk te analyseren en te bewaren. Onze klanten maken hier vrijblijvend gebruik van. 

Tijd voor verandering?

Maak nu vrijblijvend een afspraak 

Bekijk een selectie van onze werk.

Onze klanten zijn zeer gevarieerd waardoor we thuis zijn in vele branches. Juist de variëteit in doelgroepen, mediamiddelen en uiteraard ook de daarbij horende budgetten houdt ons scherp en continu alert op nieuwe ontwikkelingen binnen de online markt.

Aeres Hogeschool
Paradiso
Gemeente Amsterdam
MtMF