Online media

De verschillende facetten binnen online media.

De mogelijkheden online zijn enorm en het gebruik van internet is een dagelijkse bezigheid van nagenoeg iedereen. Binnen de online media zijn er veel mogelijkheden en kansen. Digital Media Enzo houdt zich al jaren bezig met deze verschillende facetten. Onze diensten die onder de noemer online media vallen zijn dan ook met de jaren nog verder uitgebreid.

Media strategie

Onze strategen staan klaar met advies voor elke mogelijke mediamix ofwel media vraagstuk. Aarzel niet om contact op te nemen.

Media planning

Vragen als wie, hoe en waar benaderen zijn bij het bepalen van de media planning dagelijks aan de orde.

Media inkoop

DMENZO is van huis uit begonnen als media inkoop bureau. We gaan altijd voor de beste en meest voordelige prijs.

Monitoring

Monitoring

Om het maximale uit een media strategie, planning dan wel inkoop te halen, is monitoren zeer belangrijk. Wat is het wat werkt?

Optimalisatie

Optimalisatie

Vroegtijdig anticiperen op behaalde restulaten en hier gelijk op aan sturen. Online is daar uitermate geschikt voor.

Rapportage

Rapportage

Rapportages staan bij ons hoog in het vaandel. Uitgebreide resultaten, creaties en learnings rapporteren we in onze eigen tool DataEnzo.

Tijd voor verandering?

Maak nu vrijblijvend een afspraak 

Doorvertaling offline

Wanneer het campagne beeld (offline) al is uitgewerkt, maar de link naar online mist, kan DMENZO dit met de juiste online technieken geanimeerd doorvertalen.

Conversie optimalisatie

Op zoek naar een passende landingspagina, waar bij de ontwikkeling al rekening wordt gehouden met de conversie optimalisatie? Dat kan bij ons.

Social video

Al beschikking over een mooie video maar is deze nog niet geschikt (vanwege verkeerde afmetingen) voor social media? Onze studio kan hier mee helpen. Vierkant, liggend, staand: alles is mogelijk.