Media inkoop

Voordelig en scherp inkopen.

Wil je jouw doelgroep middels online adverteren bereiken en meer bekendheid voor je merk, product of dienst realiseren? Dan is de inkoop van de posities en plaatsingen een belangrijk onderdeel. Een euro kan immers maar 1 keer uitgegeven worden en een voordelig tarief kan ervoor zorgen dat het gewenste bereik of conversie juist net niet of wel behaald wordt.

DMENZO heeft directe toegang tot tal van inventoriesources (via onze eigen DSP) en deze inkoop met bijbehorend beheer wordt volledig inhuis uitgevoerd. Daarnaast werken we al jaren lang samen met diverse publishers om altijd de beste posities voor de beste prijs te bedwingen. Van Display tot Social Media, van Native tot RTB en van Performance Based tot Search Engine advertisement. Met de ontwikkelingen van digitale inkoop zien we onze diensten bovendien steeds verder verschuiven richting alternatieve vormen van digitale advertisement; denk bijvoorbeeld aan Digitale radio, Digital Out Of Home (DOOH).

Search Engine advertisement

Zorg voor een goede vindbaarheid van je website binnen zoekmachines van onder andere Google en Bing.

Social advertisement

Bereik je doelgroep via Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, TikTok, Pinterest of Twitter

Display advertisement

Adverteren met (animerende) banners op websites waar jouw doelgroep zich op dat moment bevindt?

Video advertisement

Averteren met Instream (Prerolls, Midrolls, Postrolls) en Outstream video formaten binnen platformen van YouTube, apps of tal van web publishers.

Streaming advertisement

Verspreid je audio of video spot via digitale radio zenders, tal van muziekplatformen tot en met het populaire Spotify.

Native advertisement

Campagne voeren middels advertenties die aansluiten bij het platform waar zij getoond worden als onderdeel van de content.

Digital Out of Home

Digital Out of Home (beter bekend als DOOH) biedt de kans om waar dan ook op het juiste moment onderweg de doelgroep te bereiken, met aangepaste boodschap.

In-app advertisment

Met behulp van In-app advertisement kan bereik binnen tal van apps op smartphones en tablets gerealiseerd worden. De creatieve mogelijkheden zijn enorm. 

Creatie
& techniek.

Hoe belangrijk de positie ook is, waar de boodschap online gecommuniceerd wordt. De creatieve invulling is net zo belangrijk. Het één kan simpelweg niet zonder de ander. DMENZO heeft de kennis in huis om materialen zelf te ontwikkelen of in samenwerking door te vertalen naar online, inclusief de juiste technieken. 

Aspecten van online campagne voeren.

Media inkoop

Digital Media Enzo kan elke vorm van online media inkopen. Wij zoeken altijd de best mogelijke oplossing bij een strategie voor het meest voordelige tarief.

Trading DSP

De inkoop van online media kan op elk denkbaar platform ingekocht worden aan de hand van automatic trading. Dit betekent meer resultaat voor een voordeligere prijs.

Optimaliseren

Het belangrijkste aspect van de inzet van online media is dat er per direct geoptimaliseerd kan worden op basis van de gemeten resultaten.