Over DMENZO

Gedreven, flexibel, service gericht.

Digital Media Enzo is het snelste digitale mediabureau van Nederland, gevestigd in Amsterdam en Utrecht. Vandaag nog online? Geen probleem! Snel schakelen en inspelen op realtime gebeurtenissen zit in ons dna.

Ons team van gedreven online experts zijn gespecialiseerd in strategie, planning, creatie, optimalisatie, monitoring en inkoop van digitale media.

Voor alle nationale maar ook internationale online marketing vraagstukken kan je bij ons terecht en reiken we je op elk kennisniveau de hand toe.

Daarnaast staat ontzorgen tijdens het gehele proces hoog in het vaandel bij ons. Of het nu gaat om de ontwikkeling van creaties, het opstellen van pakkende advertentieteksten tot en met het aanleveren van technische meetbenodigdheden. We staan altijd voor je klaar om het maximale uit een campagne te halen.

Wanneer we het vertrouwen krijgen om online campagne te voeren, staan we uiteraard te springen om aan de slag te gaan.

Daarom DMENZO.

N

We zijn razendsnel en denken met je mee.

N

We behalen de KPI’s en zorgen voor groei.

N

We zijn dé onafhankelijke expert.

N

We doen wat we beloven en meer!

N

We houden van persoonlijk contact.

N

We beschikken over een eigen Dashboard.

De 8 fases van campagne voeren

Onze werkwijze.

Wat gebeurt er eigenlijk als we een nieuwe campagne aanvraag krijgen? Welke fases worden hierin allemaal doorlopen?
FASE 1. Strategie en offerte

Op basis van de briefing gaan we de slag met het schrijven van een vrijblijvende strategie en wordt de offerte opgemaakt. Hierbij wordt gekeken naar de ideale online mediamix voor de omschreven doelgroep en doelstellingen van de campagne.

FASE 2. De campagne is akkoord

We kunnen nu echt beginnen, bedankt voor het vertrouwen! Zodra we akkoord hebben ontvangen worden specificaties van en benodigde acties gedeeld en deadlines ingepland. Zijn er andere zaken die spelen nemen we de adviezen proactief mee.

FASE 3 Materialen en campagne opzet

Aan de hand van de mediamix worden de benodigde advertentie opzetten gedeeld ter akkoord en de voorbereidingen getroffen in de advertentie systemen aan de hand van de afgesproken uitgangspunten.

FASE 4. De campagne kan van start

Nadat de voorbereidingen gereed zijn, kan de campagne inzet snel volgens planning van start. Ter bevestiging worden er printscreens opgemaakt in een makkelijk deelbaar PDF document en verspreid per mail.

FASE 5. Het optimaliseren begint

Als de eerste gegevens binnen de systemen gemeten zijn, worden de inzetten op basis van resultaat gemonitord en daar waar nodig bijgestuurd op alle denkbare niveaus. Een continu proces waarin wij proactief te werk gaan.

FASE 6. Tussentijdse resultaten

Telefonisch, per mail of middels ons rapportagesysteem DataEnzo worden de eerste resultaten gedeeld. Eventuele optimalisaties besproken dan wel toegelicht. Het bijsturen waar nodig blijft ook doorgaan.

FASE 7. Het optimaliseren gaat verder

Aangezien online media geen dag hetzelfde is, blijft het monitoren, bijsturen en eventueel onderling schuiven een dagelijkse taak om het maximale uit de campagne te kunnen halen. We hechten hier dan ook veel waarde aan.

FASE 8. De evaluatie

Als de inzet voltooid is, worden de resultaten wederom binnen DataEnzo bijgewerkt. Schriftelijk per mail, telefonisch of in een persoonlijk gesprek en staan we stil bij de opgedane learnings die bij een mogelijk vervolg uiteraard worden toegepast.