Online campagne manager (social en display)

We zijn per direct op zoek naar een online campagne manager (social en display) in de omgeving van Utrecht!

Digital Media Enzo is al ruim 15 jaar het onafhankelijke digitale media bureau van Nederland en we zijn op korte termijn op zoek naar een campagne manager voor het beheren, optimaliseren en rapporteren van online campagnes.

We werken voor diverse bedrijven binnen o.a. de entertainment-, film- en muziekbranche, musea, gemeenten en diverse opleidingsinstituten. Een leuke mix en voor ieder wat wils.

Naar wie we op zoek zijn

Word jij enthousiast om online campagnes te beheren binnen Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, LinkedIn, Pinterest, TikTok, Display, Video en In-App? Kan je ouderwets ‘aanpoten’ in de nieuwe digitale wereld en schrik je niet van termen als optimaliseren, kwaliteitsscore, kpi, cpcv, cpa? Woon je in de omgeving van Utrecht en wil je samen met een hecht team van collega’s op hoog niveau werk afleveren? Dan zouden we wel eens goed bij elkaar kunnen passen!

Wat verwachten we van onze nieuwe collega?

In een team van online strategen, campagne specialisten en designers zal jij om te beginnen verantwoordelijk zijn voor het succesvol uitrollen en beheren van social, video en display campagnes binnen platformen zoals Facebook Business Manager, LinkedIn Business, Twitter Ads, Snapchat en Demand Side Platforms.

Zie je uitdaging in het opzetten van succesvolle campagnes en het controleren en optimaliseren hiervan? En kan je op basis van resultaten heldere conclusies trekken? Vind je het leuk om in een hecht team met korte lijnen te werken, waarbinnen je zelfstandig en met groot verantwoordelijkheidsgevoel aan diverse projecten werkt? Dan zit je bij ons op de juiste plek.

Wat zijn de vereisten?.

N

Je hebt affiniteit met digitale media.

N

HBO werk- / denkniveau.

N

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

N

Je bent in staat je verantwoordelijkheden te dragen, nauwkeurig en zelfstandig te werken (maar ook zeker samen met je collega’s).

N

Je woont in de omgeving van Utrecht.

N

Bekend met Ad systemen en Google Analytics is een pré. 

Wat bieden wij?

 

N

Het werken voor mooie merken in een hecht en ambitieus team vanuit binnen- en buitenland.

N

Hybride werken, vanuit huis en/of gezamenlijke werkplek.

N

Flexibele werktijden voor 32 tot 40 uur per week (bespreekbaar). 

N

Een prettig salaris tussen € 2.900 – € 3.500 o.v.b. fulltime dienstverband (afhankelijk van werkervaring).

N

24 vakantiedagen.

N

Laptop van de zaak en een telefoonvergoeding.

N

Toegang tot te gekke events van onze klanten zoals filmpremières of openingen. 

Hoe nu verder?

 

Hebben we je interesse gewekt? Solliciteer dan vóór 10 juli op de functie door te mailen naar yannick@dmenzo.com. We zullen je zo spoedig mogelijk informeren over het vervolg.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.