360 gradenfoto’s op Facebook

18 mei 2016
360 video

Op dit moment is het al mogelijk om 360 gradenvideo’s te bekijken op Facebook, maar binnenkort worden 360 gradenfoto’s op Facebook ook realiteit! Door op het scherm te vegen kan je ‘rondkijken’ in een foto. Wanneer je in het bezit bent van een virtual reality bril, hoef je alleen nog maar je hoofd te bewegen om te bepalen welk deel van de foto je wilt zien.

360 Photo


Iedereen kan gebruik maken van de 360 Gradenfoto’s; 360 Photo zoals de nieuwe functie gaat heten. Door gebruik te maken van speciale apps, zoals Google Photosphere, kunnen 360 gradenfoto’s eenvoudig worden gemaakt. Deze apps maken de foto als het ware ‘rond’, maar je kan ook gebruik maken van bijvoorbeeld een zelfgemaakte panoramafoto. Wanneer Facebook de nieuwe functie beschikbaar maakt is nog niet bekend.

Interactieve videoformats


Naast de 360 Photo laat Facebook weten dat er nog meer ontwikkelingen gaande zijn. We zien wederom dat video de grootste speler blijft. Waar de focus eerst op alleen beeld lag, is dit zich nog meer aan het verschuiven naar dynamisch beeld en dus video. Mark Zuckerberg gaf deze week aan dat er nog veel meer nieuwe, interactieve videoformats aan gaan komen!

Interesse gewekt?

Ben je op zoek naar een nieuw bureau? Neem vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze service, enthousiasme en precisie.

Laatste berichten

Meer artikelen.

Klanttevredenheid 2021

Klanttevredenheid 2021

Wij als digitaal online media bureau eisen voor elk project, elke campagne - net als onze klanten...