Carwindow ads in de toekomst?

25 september 2018
Carwindow ads

Er wordt momenteel een nieuwe advertentievorm getest in San Francisco, namelijk digitale carwindow ads. Is dit wellicht de toekomst en een volgende manier van Digital Out of Home advertisement?

Wat zijn carwindow ads?

Carwindow ads zijn advertenties die in de vorm van video’s en afbeeldingen op autoruiten worden vertoond. De technologie wordt getest door Grabb-It en er rijden in San Francisco inmiddels al 25 auto’s rond, waarvoor $ 2 per uur betaald wordt om het te testen.

“Dat is onze visie, om deze weergavetechnologie te creëren die in elk autoraam kan worden gebruikt”, aldus Grabb-It CEO Gaurav Garg.

Gaurav geeft aan dat de video’s alleen worden afgespeeld als de auto is gestopt. Gedurende de rit zal een minder zware advertentievorm, zoals een afbeelding, worden weergegeven. Dit in verband met het verbruik van de accu van de auto.

Het ziet er nogal futuristisch uit, maar wie weet kopen we over een aantal jaren ook deze advertentievorm in op basis van impressies. We blijven de ontwikkelingen in ieder geval nauwlettend in de gaten houden.

Interesse gewekt?

Ben je op zoek naar een nieuw bureau? Neem vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze service, enthousiasme en precisie.

Laatste berichten

Meer artikelen.

Klanttevredenheid 2021

Klanttevredenheid 2021

Wij als digitaal online media bureau eisen voor elk project, elke campagne - net als onze klanten...