Digital Media Enzo viert het tienjarige jubileum

19 mei 2016
tienjarige jubileum

Ter ere van ons tienjarige jubileum, hebben we het logo en de website van Digital Media Enzo in een nieuw jasje gestoken. Met het nieuwe logo laten we zien dat alle soorten (digitale) media met elkaar verbonden en van grote invloed kunnen zijn (naast externe factoren). Zowel op een campagne als diens resultaten.

Deze verbondenheid vormt mede de basis van het door DMENZO ontwikkelde business intelligence system; DataEnzo. Hiermee wordt er tijdens een campagne rekening gehouden met diverse factoren. Denk hierbij aan verschillende (on- en offline) media inzetten en externe factoren zoals het weer, storingen en nieuwsberichten. Op die manier kunnen campagnes nog succesvoller en effectiever worden uitgerold en beter worden geanalyseerd.

Efficiënter campagne voeren

In deze tijd, waarin big data en monitoring de key is willen bedrijven iedere euro zo efficiënt mogelijk besteden en waar mogelijk besparen. “Wij zetten het budget van onze klanten liever op een gunstiger tijdstip in, zodra bijvoorbeeld een callcenter overbezet is dan onnodig campagne te blijven voeren. Dit kan namelijk zelfs leiden tot negatieve publiciteit”, aldus managing director Yannick de Jong.

Interesse gewekt?

Ben je op zoek naar een nieuw bureau? Neem vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze service, enthousiasme en precisie.

Laatste berichten

Meer artikelen.

Klanttevredenheid 2021

Klanttevredenheid 2021

Wij als digitaal online media bureau eisen voor elk project, elke campagne - net als onze klanten...