Facebook frame voor foto’s en video’s

16 december 2016
facebook frame header

De camera functionaliteiten binnen de app van Facebook blijven zich ontwikkelen. Zo hebben ze onlangs een nieuwe functie uitgerold waarin je zelf een foto of video Facebook frame kunt creëren. Dit is op dit moment enkel nog beschikbaar in Colombia, Mexico, Taiwan, het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

facebook-frame

Bron: Facebook

Personaliseer je foto’s of video’s met een Facebook frame

Deze functie heeft veel weg van Snapchats geo-filter, waar gestandaardiseerde filters te kiezen zijn rondom evenementen, specifieke locaties of gesponsorde geo-filters. Echter, het grootste verschil zit in het feit dat je binnen de Facebook app nu zelf je frame kunt ontwikkelen, aanpassen en personaliseren. Maak er één voor je sportclub, je favoriete bar, je trouwdag of random omdat je zin hebt om iets nieuws te maken. Aangepaste profielfoto’s waren al sinds 2015 mogelijk, maar zonder de functionaliteit om het zelf te ontwikkelen.

Wanneer de functie in Nederland beschikbaar komt, is op dit moment nog niet bekend. Wil je meer informatie over de Facebook frame of alvast een Photoshop template downloaden? Kijk dan op de website van Facebook.

Interesse gewekt?

Ben je op zoek naar een nieuw bureau? Neem vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze service, enthousiasme en precisie.

Laatste berichten

Meer artikelen.

Klanttevredenheid 2021

Klanttevredenheid 2021

Wij als digitaal online media bureau eisen voor elk project, elke campagne - net als onze klanten...