Instagram Live video functie

14 december 2016
Instagram Live video

Na Twitter, Facebook, YouTube en Twitch is het de beurt aan Instagram om een live video mogelijkheid aan de populaire app toe te voegen; Instagram Live. Momenteel is deze functie enkel nog in de Verenigde Staten beschikbaar, maar uiteraard zullen er meer landen volgen. Het plan is namelijk om de functie binnen enkele weken uit te rollen naar ruim 500 miljoen gebruikers. Kortom; nog even wachten dus.

Instagram Live binnen Stories

De live functie zal onderdeel worden van de eerder gelanceerde Instagram Stories. Het maken van een live video is binnen stories gemakkelijk te bereiken door de normale en de boomerang modus voorbij te swipen. De lengte van de sessie is maximaal 1 uur.

Live maar niet permanent

Het grootste verschil met andere platformen, zoals Facebook, is het feit dat de Instagram Live video na afloop van de sessie direct weer verdwijnt. Instagram hoopt het gebruikers hiermee meer comfortabel te maken om live video’s te gaan starten. Verder kan er onder de live video’s ook worden gereageerd en tevens kunnen er hartjes worden gegeven als iemand de video leuk vindt.

Interesse gewekt?

Ben je op zoek naar een nieuw bureau? Neem vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze service, enthousiasme en precisie.

Laatste berichten

Meer artikelen.

Klanttevredenheid 2021

Klanttevredenheid 2021

Wij als digitaal online media bureau eisen voor elk project, elke campagne - net als onze klanten...