LinkedIn video en andere updates

4 september 2017
LinkedIn Video

LinkedIn, onderdeel van Microsoft, heeft de afgelopen tijd weer een aantal updates doorgevoerd binnen het sociale platform. De grootste wijziging is de toevoeging van LinkedIn video, wat natuurlijk anno 2017 de hoogste tijd werd. We hebben hieronder nog een aantal interessante wijzigingen op een rij gezet.

1 LinkedIn video.

Het heeft even geduurd voordat Linkedin eindelijk overstag is gegaan, maar vanaf heden is het mogelijk om een video in te zetten bij het plaatsen van een update. De functie is momenteel enkel beschikbaar via de mobiele app, waardoor het voor veel gebruikers toch een stap extra kost om een video te uploaden. Je kunt ervoor kiezen om een video direct op te nemen of een video uit de filmrol te selecteren. In verband met auteursrechten is het wel van belang dat je de eigenaar bent van de video content en het geen verdere verspreiding is van andermans content.

2. Gebruik meerdere afbeeldingen

Wil je meerdere afbeelding in een update gebruiken? Het is via de mobiele app (enkel iOS) mogelijk om verschillende afbeeldingen te selecteren en te tonen bij één update. De functie is momenteel nog niet beschikbaar via de laptop/desktop of andere besturingssystemen zoals Android.

3. Deel je update

De LinkedIn updates kunnen nu gemakkelijk gedeeld worden. Kopieer de link van de betreffende update (via de drie puntjes) en deel via Facebook, Twitter of andere kanalen.

4. Sla op en deel concept

Gebruik je LinkedIn voor blogartikelen en wil je graag dat anderen het artikel doorlezen voordat deze live gaat? Het is mogelijk om het concept (enkel van een artikel) via een link te delen met anderen. Handig voor een laatste controle door collega’s.

LinkedIn concept delen

5. Reactie met afbeelding

Wil je je reactie onder een update voorzien van een afbeelding? Klik op de reageer button en vervolgens rechts op de camera om een afbeelding te selecteren.

Linkedin meerdere afbeeldingen

Interesse gewekt?

Ben je op zoek naar een nieuw bureau? Neem vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze service, enthousiasme en precisie.

Laatste berichten

Meer artikelen.

Klanttevredenheid 2021

Klanttevredenheid 2021

Wij als digitaal online media bureau eisen voor elk project, elke campagne - net als onze klanten...