Na Snapchat Stories nu ook Instagram Stories

15 augustus 2016

Binnen de social media volgen de introducties van nieuwe mogelijkheden zich in een razend tempo op; alles om de gebruikers vast te houden! Instagram steekt het niet onder stoelen of banken dat het nieuwe Instagram Stories, geheel gebaseerd is op het succes van Snapchat Stories.

Instagram Stories

Stories zijn een compilatie van losse foto’s (3 seconden) of video’s (max 10 seconden) die voor 24 uur zichtbaar zijn voor volgers. Daarna verdwijnen de stories automatisch van het profiel. De video of foto’s kunnen, net als op Snapchat, worden bewerkt met tekst, emoji’s, zelfgetekende items en andere bewerkingstools. Uiteraard doet Instagram dit om gebruikers langer binnen te app te houden, wat uiteindelijk ervoor zorgt dat er meer tijd is om advertenties te tonen. Goed nieuws dus voor adverteerders!

Instagram Stories

Nieuwe filter: controle over je reacties

Instagram is nog een nieuwe functie aan het uitrollen; gebruikers kunnen voortaan zelf kiezen wat voor reacties er op hun gedeelde foto’s en filmpjes komen. Nu nog slechts beschikbaar voor enkele bedrijven, maar binnen enkele maanden voor iedereen; een filter die het mogelijk maakt comments die bepaalde woorden of termen bevatten, automatisch te verbergen. Een functie die het dus voor iedereen mogelijk maakt om reacties beter te modereren op je pagina.

Interesse gewekt?

Ben je op zoek naar een nieuw bureau? Neem vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze service, enthousiasme en precisie.

Laatste berichten

Meer artikelen.

Klanttevredenheid 2021

Klanttevredenheid 2021

Wij als digitaal online media bureau eisen voor elk project, elke campagne - net als onze klanten...