Naturalis wint Centercom Campagne Award voor T. rex in town

23 juni 2017

Onlangs viel één van onze relaties, Naturalis Biodiversity Center, in de prijzen tijdens de Cultuurmarketing Awards in Utrecht. De Cultuurmarketing Awards zijn een beloning voor creatieve, effectieve en inspirerende marketingcases in de cultuursector. Deze editie kon er ingediend worden in twee categorieën: de Branddoctors Merk & Experience Award en de Centercom Campagne Award. Naturalis werd door de vakkundige jury uitgekozen als winnaar voor de Centercom Campagne Award voor haar campagne T. rex in Town. Het volledige verslag van de uitreiking kun je hier lezen.

Trots op Trix

Graag feliciteren we Naturalis ook via deze weg met deze mooie prestatie. Ook mogen wij een beetje trots zijn op het behalen van deze prijs omdat we ons steentje konden bijdragen aan het succes. In samenwerking met Rob van Kan Media Consultancy, die verantwoordelijk was voor het offline gedeelte van de campagne, verzorgden wij namelijk diverse online media campagnes. Zowel in de aanloop naar de opening van de tentoonstelling als gedurende de afgelopen maanden werd er op verschillende niveaus geadverteerd.

T. rex in Town

Van 10 september 2016 tot en met 5 juni 2017 was de door Naturalis aangekochte T. rex te zien in het museum in Leiden. In totaal bezochten maar liefst bijna 300.000 personen de tentoonstelling, waarbij de kaartverkoop grotendeels (60%) online plaatsvond. Complete skeletten van Tyrannosaurus rexen behoren tot ’s werelds zeldzaamste fossielen. Trix behoort tot de top drie meest complete skeletten ooit gevonden. T. rex Trix is nu op reis door Europa en China. In 2019 komt ze weer naar Naturalis en krijgt zij een ereplaats in het nieuwe museum wat momenteel gebouwd wordt.

Online ticketverkoop en online advertising

Heb je zelf ook een product of dienst waarbij online ticketverkoop een belangrijke rol speelt? En wil je daar meer advies over hebben hoe je dit met behulp van online advertising kunt ondersteunen? Neem dan contact met ons op, we voorzien je graag van een passend advies.

Interesse gewekt?

Ben je op zoek naar een nieuw bureau? Neem vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze service, enthousiasme en precisie.

Laatste berichten

Meer artikelen.

Klanttevredenheid 2021

Klanttevredenheid 2021

Wij als digitaal online media bureau eisen voor elk project, elke campagne - net als onze klanten...