Nieuwe advertentievorm: YouTube Bumper Ad

8 juni 2016
YouTube Bumper Ad

Binnenkort is er op YouTube een nieuwe advertentievorm mogelijk; de YouTube Bumper Ad. Deze Ad duurt maximaal 6 seconden en heeft daardoor veel weg van een korte bumper die je op TV ziet of van een Jingle die je op de radio hoort. Maar dan wel met beeld uiteraard!

Korte video’s

De ‘hapklare’ uiting wordt voorafgaand aan een YouTube video weergegeven en biedt je de mogelijkheid om kort en krachtig een boodschap over te brengen. Hiermee speelt YouTube duidelijk in op de trend van het toenemende gebruik van korte video’s en richt zich met name op mobiele gebruikers.

Companion Ad

Het wordt mogelijk om naast de Bumper Ad ook een bijbehorende Companion Ad te vertonen. Deze blijft na afloop van de Bumper Ad gedurende de gehele video zichtbaar en heeft een bovendien een doorklikmogelijkheid. Wanneer de Bumper Ad precies beschikbaar wordt, is nog niet bekend, uiteraard houden we je op de hoogte! Inmiddels is de Bumper Ad beschikbaar geworden, meer hierover lees je in onze blog; Adverteer met YouTube Bumper Ads.

Interesse gewekt?

Ben je op zoek naar een nieuw bureau? Neem vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze service, enthousiasme en precisie.

Laatste berichten

Meer artikelen.

Klanttevredenheid 2021

Klanttevredenheid 2021

Wij als digitaal online media bureau eisen voor elk project, elke campagne - net als onze klanten...