Rob van Kan, al 10 jaar klant

21 februari 2017
Rob van Kan 10 jaar klant

Dit jaar bestaat Digital Media Enzo, onderdeel van de ZO Media Groep, alweer 10 jaar. We krijgen wel eens de vraag of we nog weten wie onze eerste klant was. Dat weten we zeker, want Rob van Kan, van Rob van Kan Media Consultancy, is nog steeds klant. Lees hier zijn ervaringen met DMENZO.

Hoi Rob, wij kennen jou natuurlijk al heel lang, maar kun je jezelf aan de lezers even kort introduceren?

Ik ben zelfstandig media-adviseur sinds januari 2000. Ik geeft adviezen over mediastrategie en mediaplanning in de meest brede vorm, en doe de media-inkoop als dat wordt gewenst.

Ik werk in opdracht van adverteerders, reclamebureaus en iedereen die daar behoefte aan heeft, en soms word ik ad-interim ingehuurd. Mijn eerste baan in de media begon in 1979, dus best wel een tijdje geleden.

Je bent al 10 jaar klant bij ons, dat is niet niks! Wat was je eerste ervaring met DMENZO?

Eddy kende ik al van zijn eerdere media-activiteiten. Toen ik 10 jaar geleden inzag dat “online” een specialisme werd ben ik gaan praten met Eddy en Linda. Ze hadden een goed verhaal, zelfde DNA als het gaat om zakendoen en vol enthousiasme. De “click” was er, zeg maar.

Wat onderscheidt DMENZO van andere bureaus?

Beetje lastige vraag, want ik ben nogal monogaam, maar dat heeft een reden natuurlijk. De betrokkenheid van de DMENZO-mensen is groot, ze zijn flexibel, werken snel, accuraat en transparant. Innovatie (b.v. DataEnzo) en het informeren en betrekken van de klanten bij nieuwe ontwikkelingen vinden ze erg belangrijk. Als ik zo de verhalen/klachten hoor over andere bureaus zit het ‘m bijna altijd in de flexibiliteit, snelheid, betrokkenheid en transparantie.

Hoe zou je DMENZO in 1 zin omschrijven?

Partner in business. Lekker kort, maar dat is wel waarom ik “trouwe klant” ben.

Is er veel veranderd in de afgelopen 10 jaar?

In de markt? ja natuurlijk. Online is veel belangrijker geworden in de media/middelen mix en er zijn veel meer online mogelijkheden bijgekomen.

In de relatie met DMENZO? Nee, eigenlijk niet.

Teken jij voor nog eens 10 jaar en waarom?

Als ik jonger was wel, maar ik hoop voor het verstrijken van die 10 jaar toch wel eens te stoppen met werken! Maar laten we realistisch zijn, 10 jaar vooruit kijken, joh; mijn focus ligt meer van jaar tot jaar, en dat valt al niet mee.

Loading

Interesse gewekt?

Ben je op zoek naar een nieuw bureau? Neem vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze service, enthousiasme en precisie.

Laatste berichten

Meer artikelen.

Klanttevredenheid 2021

Klanttevredenheid 2021

Wij als digitaal online media bureau eisen voor elk project, elke campagne - net als onze klanten...