Seminar – DMENZO 10 jaar

12 mei 2017

Op 11 mei vierde DMENZO haar tienjarig bestaan in de vorm van een seminar voor relaties op het ‘s-Gravenhekje in Amsterdam. Ter ere van ons jubileum gaven we een presentatie waarin teruggeblikt werd op 10 jaar DMENZO, gingen we dieper in op het (online) medialandschap in zijn algemeen, kwamen de meest actuele cijfers aan bod, passeerden diverse ontwikkelingen en trends de revu en gaven we onze verwachtingen aan voor de toekomst.

Sneak peak – DataEnzo

Tot slot van de presentatie kregen alle aanwezigen een exclusieve sneak peak van de nieuwe versie van ons online dashboard DataEnzo. DataEnzo heeft een splinternieuw design gekregen en daarnaast zijn er veel nieuwe features. Deze maand wordt de allerlaatste hand gelegd op de ontwikkeling en snel wordt de nieuwe versie gelanceerd. Hier houden we je uiteraard van op de hoogte!

De presentatie

Nieuwsgierig naar de presentatie of wil je alles dat besproken is nog eens rustig doornemen? Klik hier om de presentatie als PDF bestand te downloaden (10mb) of bekijk het hieronder.

[huge_it_slider id=”1″]

 

Interesse gewekt?

Ben je op zoek naar een nieuw bureau? Neem vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze service, enthousiasme en precisie.

Laatste berichten

Meer artikelen.

Klanttevredenheid 2021

Klanttevredenheid 2021

Wij als digitaal online media bureau eisen voor elk project, elke campagne - net als onze klanten...