Snapchat advertenties op gedrag

14 september 2016
snapchat

Volgens berichten van Business Insider zal Snapchat in het derde kwartaal van 2016 adverteerders de mogelijkheid bieden om advertenties te tonen op basis van het gedrag van gebruikers. Het zal hierbij enkel gaan om het gedrag binnen de app zelf. Het surfgedrag buiten de app zal dus niet worden gevolgd.

Targeting

Door deze nieuwe mogelijkheid kunnen gebruikers, die bijvoorbeeld veel lezen over een bepaald onderwerp, ook advertenties verwachten die met dit onderwerp te maken heeft. Daarnaast zijn er targeting mogelijkheden op basis van locatie, geslacht, leeftijd, mobiele provider en context.

De groei van Snapchat

In onze vorige blog zagen we al dat de dienst was gegroeid naar maar liefst 150 miljoen gebruikers. De verwachting is zelfs dat dit nog verder gaat groeien naar zo’n 217 miljoen. Op dit moment is het nog niet precies duidelijk wanneer Snapchat deze mogelijkheid gaat uitrollen. Naar verwachting is de Verenigde Staten als eerste aan de beurt. Uiteraard houden we je op de hoogte over de advertentie mogelijkheden en deze nieuwe targeting optie.

Interesse gewekt?

Ben je op zoek naar een nieuw bureau? Neem vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze service, enthousiasme en precisie.

Laatste berichten

Meer artikelen.

Klanttevredenheid 2021

Klanttevredenheid 2021

Wij als digitaal online media bureau eisen voor elk project, elke campagne - net als onze klanten...