Populaire app Snapchat groeit hard

9 juni 2016

Dat Snapchat populair is mag duidelijk zijn! De nog maar vier jaar oude chatdienst ging onlangs Twitter voorbij als we kijken naar de dagelijkse actieve gebruikers. Uit recent onderzoek van Bloomberg blijkt dat er maar liefst 150 miljoen actieve gebruikers op Snapchat zijn versus 140 miljoen op Twitter. Snapchat groeit dus hard op dit moment!

Nieuw design

Deze week heeft Snapchat zichzelf ook in een nieuw jasje gestoken. De belangrijkste wijziging is dat de content van ‘Media’ binnen het nieuwe design een prominentere plek gekregen heeft. Dit om aan de wensen van Snapchat’s publishing partners tegemoet te komen.

Toch blijft achterligger Twitter zich overigens ook innoveren; na Facebook en YouTube lanceerde de microblogdienst deze week de eerste 360 gradenvideo’s. Dit gebeurde tijdens de NBA Finals in samenwerking met Samsung. Het is nog niet duidelijk of en wanneer de 360 gradenvideo’s worden uitgerold voor alle gebruikers van Twitter.

Interesse gewekt?

Ben je op zoek naar een nieuw bureau? Neem vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze service, enthousiasme en precisie.

Laatste berichten

Meer artikelen.

Klanttevredenheid 2021

Klanttevredenheid 2021

Wij als digitaal online media bureau eisen voor elk project, elke campagne - net als onze klanten...