ZO Media Group introduceert Blockchain Enzo

21 december 2017
Blockchain Enzo

Een 5e label: Blockchain Enzo

De reden waarom we naast DMENZO, Creationline, DataEnzo en Search Enzo een 5e label tijdens ons 11 jarig bestaan starten, wordt toegelicht door Eddy de Heij, partner en founder van de ZO Media Group;

“Naast de ZO Media Group, zijn we met digitale media op diverse vlakken actief in Tokyo, Barcelona en New York. Op deze manier blijven we op de hoogte en leren we van de allernieuwste digitale diensten en mogelijkheden, die we vervolgens mede bij DMENZO toepassen voor onze bestaande klanten en nieuwe prospects.

Nieuwe initiatieven
Dagelijks worden we overspoeld met nieuwe start-ups gebaseerd op blockchain technologie. De afgelopen maanden hebben we van dichtbij meegemaakt dat blockchain initiatieven een iets andere benadering nodig hebben dan zogenaamde ’traditionele digitale media’. Zo heb je te maken met een andere landelijke/internationale wetgeving, specifieke doelgroepen en nieuwe betalingsmogelijkheden (cryptocurrency).

Zo zien we dat bij het in de markt brengen van nieuwe blockchain initiatieven er minstens 2 momenten zijn waar digitale media ingezet kan worden. Bij (1.) de financiering van het nieuwe idee (bijvoorbeeld door een ICO) en als dit lukt, bij het (2.) werven van gebruikers/members om het initiatief waarde te geven.

Opgebouwde ervaring
Het speciaal aangewezen blockchain team heeft de afgelopen maanden ervaring opgedaan met diverse blockchain initiatieven/startups. Door gebruik te maken van deze learnings, middels opgebouwde en verzamelde data, hebben we een belangrijke rol gespeeld bij de ondersteuning van de online marketing bij deze cases. Zo hebben we ons ‘steentje’, of beter gezegd ons ‘blokje’,  bijgedragen aan het succes ervan.

Op basis van deze gerealiseerde successen, een meer dan gegronde reden om een nieuw (internationaal) label hiervoor op te richten: Blockchain Enzo!”

Meer weten?

Wil je meer informatie of wil je een persoonlijke uitleg wat Blockchain Enzo voor jou of voor een relatie kan betekenen, mail of bel ons dan gerust. | Eddy de Heij | Partner ZO Media Group | eddy@dmenzo.com

Interesse gewekt?

Ben je op zoek naar een nieuw bureau? Neem vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze service, enthousiasme en precisie.

Laatste berichten

Meer artikelen.

Klanttevredenheid 2021

Klanttevredenheid 2021

Wij als digitaal online media bureau eisen voor elk project, elke campagne - net als onze klanten...