Digital Media Enzo bestaat 10 jaar

21 februari 2017
DMENZO 10 jaar

DMENZO bestaat 10 jaar! Sinds 2007 verzorgt Digital Media Enzo online media campagnes in zowel binnen als buitenland. 10 jaar geleden begonnen we als ‘nieuwelingen’ en inmiddels zijn we een decennium verder en dat is toch wel heel bijzonder!

Online specialist

DMENZO is ontstaan vanuit de vraag naar meer online expertise. Specialisme leveren in plaats van even online ‘erbij’ doen. En dat hebben we gedaan. 10 jaar terug vonden we onze formule, onze manier van werken; snel, goed op alle vlakken van online media. Een relatief klein team, met korte lijnen en veel persoonlijk contact. Van tal van campagnes tot veel gesprekken, seminars en kennissessies.

Uitbreiding

Vanaf het eerste moment waren we actief onder de naam DMENZO, waar we al na korte tijd Search Enzo en Creationline aan konden toevoegen, die samenkwamen onder de vlag van de ZO Media Group. Dit alles om goed in te kunnen spelen op de ontwikkelingen binnen de markt.

Creationline en SearchEnzo

Veranderingen in 10 jaar

In 10 jaar hebben we veel meegemaakt, de markt van dichtbij zien veranderen. We hebben ingespeeld op ontwikkelingen en de trends van de hypes kunnen onderscheiden. Het begin en einde van Hyves meegemaakt, grote uitgevers zien omvallen. De manier van denken online, de manier van inkopen zien veranderen. CPC wat is dat? Kwantiteit en kwaliteit, meten is weten. De introductie van geautomatiseerde Adserving systemen en RTB waardoor grenzen vervaagden. De introductie van ons eigen DataEnzo natuurlijk; het Business Intelligence systeem, dat we aan onze klanten ter beschikking stellen. Hoewel online een (zoals we dat vroeger zeiden) een nieuw medium was, is het inmiddels door de grote hoeveelheid ontwikkelingen al lang niet ‘nieuw’ meer.

En dan…10 jaar verder. Wat gaan we doen? Het belangrijkste is dat we wederom continu blijven inspelen op de veranderingen van de markt, die zich nog steeds in hoog tempo opvolgen. Precies zoals we dat in de afgelopen jaren bij elke ontwikkeling gedaan hebben. Bedankt allemaal en op naar de volgende tien jaar!

Lees ook hier het interview met onze eerste klant over zijn ervaringen met DMENZO.

Interesse gewekt?

Ben je op zoek naar een nieuw bureau? Neem vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze service, enthousiasme en precisie.

Laatste berichten

Meer artikelen.

Klanttevredenheid 2021

Klanttevredenheid 2021

Wij als digitaal online media bureau eisen voor elk project, elke campagne - net als onze klanten...